Ihmiset

Otto Heikola

Otto on pääasiallisessa ohjausvastuussa Hyperfocuksen tuotannoissa. Lisäksi hän työskentelee freelancer-leikkaajana pääkaupunkiseudulla keskittyen erityisesti dokumenttielokuviin. Otto on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutusohjelmasta.

+358 50 387 1289
otto@hyperfocus.fi

Valtteri Munkki

Valtteri on mediatekniikan DI Aalto-yliopistosta. Tuottamisen lisäksi hän innostuu erilaisista elokuvien jakelukanavista ja digimediapalveluiden uusista suuntauksista. Valtteri on harras penkkiurheilija ja pohjoismaisen muotoilun ystävä.

+358 50 506 1561
valtteri@hyperfocus.fi

Mikko Heino

Mikko on radiotekniikan DI Aalto-yliopistosta. Hyperfocuksella hän suunnittelee teknisesti monimutkaisimmat ratkaisut, ja pitää huolta niin videon kuin audionkin tinkimättömästä laadusta. Videotuotannossa Mikon sydäntä lähellä ovat myös 3D-grafiikan sovelluskohteet.

+358 40 502 3067
mikko@hyperfocus.fi

Otso Lahti

Otso työskentelee web-kehittäjänä yhdistäen teknologiaosaamista visuaaliseen ajatteluun. Hän on Hyperfocuksen päävalokuvaaja, ja videotuotannossa erityisen kiinnostunut kuvaustekniikasta sekä valaisusta. Vapaa-ajallaan Otso mm. pyöräilee ja pelaa tennistä.

+358 40 722 2470
otso@hyperfocus.fi