Alcatel 3L (2020): Edullinen älypuhelin, jossa 48 megapikselin kamera kaikkiin valaistusolosuhteisiin


TCL Communication esitteli uuden Alcatel 3L (2020) -älypuhelimensa tammikuun alussa innovatiiviseen kuluttajaelektroniikkaan keskittyvillä CES 2020 -messuilla Las Vegasissa. Puhelimessa on kolme tekoälyavusteista kameraa, joilla saa huonoissakin valaistusoloissa parempia kuvia kuin on tähän mennessä ollut mahdollista tässä hintaluokassa.

TCL Communicationin Euroopan markkinoiden tuotepäällikkö David Derrida kertoo Alcatel 3L (2020) -puhelimesta:

– Markkinoille nyt tuomamme Alcatel 3L (2020) on edullinen älypuhelin, jonka kolmoiskamera takaa erinomaisen kuvanlaadun heikoissakin valaistusoloissa. Asiakkaamme saavat käyttöön pienellä budjetilla uusinta kuvausteknologiaa, joka mahdollistaa korkearesoluutioiset kuvat ja hämäräkuvauksen.

TCL Communicationin Pohjoismaiden maajohtaja Peter Frisch täydentää:

– Pohjoismaiden markkinoilta ei löydy toista tämän hintaluokan älypuhelinta, jossa olisi vastaavan tasoinen kamera.

Kolmoiskameralla varustettu Alcatel 3L (2020) mahdollistaa parempilaatuisten kuvien ottamisen kuin on tähän saakka ollut tarjolla tässä hintaluokassa. Laadukkaat kuvat onnistuvat myös hämärässä. Erityistekniikkaa hyödyntävän 48 megapikselin pääkameran avulla voi jopa kuvata HD-tasoista videota hämärässä. Lisäksi puhelimessa on 2 megapikselin makrokamera lähikuvien ottamiseen ja 5 megapikselin laajakulmakamera. Etukamerana on 8 megapikselin kamera, jonka LCD-salama takaa tasokkaan henkilökuvauksen.

Alcatel 3L (2020) -puhelimessa on 8-ytiminen prosessori, 4 GB RAM-muisti, tallennustilaa 64 GB, tehokas akku, jonka kapasiteetti on 4 000 mAh, sekä iso 6,22-tuumainen HD+-näyttö, jonka kuvasuhde on 19:9. Uusi muotoilu on saanut innoituksen revontulista.

Alcatel 3L (2020) tulee kauppoihin huhtikuussa 2020 ja sen suositushinta on 149 euroa.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *