Canon EOS-1D X Mark III -järjestelmäkamera kuvaa tähtihetket ennennäkemättömällä nopeudella!


Uskomaton uutiskuva vavisuttaa, tekninen luontokuva ällistyttää ja tiheätunnelmainen urheilukuva kertoo urheilijan pettymyksen tai ilon. Nykyisessä kuvatulvassa onnistunut kuva herättää katsojan tarkastelemaan kuvaa lähemmin. Muuttuvassa ja nopeassa toimintaympäristössä kuvaajat tarvitsevat ammattikameroilta entistä enemmän – still- ja videokuvausominaisuuksia, hyvää ergonomiaa ja käytettävyyttä, liitäntöjä sekä kestävyyttä. Meillä on ilo esitellä uusin Canonin EOS-kamerajärjestelmän lippulaivamalli Canon EOS-1D X Mark III, jossa on täysin uutta tekniikkaa, uusia innovaatioita sekä ennennäkemätöntä nopeutta luonto-, uutis- ja urheilukuvaukseen. Monipuoliseen luovaan kuvakseen soveltuva uutuuskamera toimii nopeasti, luotettavasti ja saumattomasti osana kuvaajien ja mediatalojen työnkulkua. 

Canon EOS-1D X Mark III -kamera kuvaa jopa 20 kuvaa sekunnissa LiveView -tilassa joko sähköisellä sulkimella äänettömästi tai mekaanisella sulkimella liikkeen pysäyttäen tai 16 kuvaa sekunnissa optista etsintä käytettäessä. Kameran sarjakuvausnopeus takaa, että kuvaaja saa aina talteen ohikiitävät hetket. Kamera tunnistaa erilaiset tilanteet ja pystyy seuraamaan jopa lasien tai kypärän peittämiä kasvoja syväoppimiseen perustuvien automaattitarkennusalgoritmien ansiosta. Kameran takanäytöllä, still- ja videokuvauksessa, voidaan käyttää kasvojen ja pääntunnistuksen lisäksi silmään tarkennusta. Kameran DIGIC X -prosessori, uuden sukupolven 20,1 megapikselin kenno ja parannettu ISO-herkkyys tuottavat erinomaisen kuvanlaadun myös heikossa valaistuksessa ja optimoituna nopean työnkulun vaatimuksiin – ISO-herkkyys 102 400 on laajennettavissa arvoon 812 600. Kameran uudelleensuunniteltu Low Pass -suodin vähentää esimerkiksi moiré-ilmiön muodostumisen kuvan tarkkuutta ja selkeyttä heikentämättä. Lisäksi uuden Canon EOS-1D X Mark III -kameran dynaaminen alue on erinomainen.

Tehokas työkalu videokuvaukseen

Canon EOS-1D X Mark III -kamera on kätevä työkalu huippumonipuoliseen videokuvaukseen. Täyden kennokoon 4K 60p- tai 5,5K 12-bittinen RAW-video avaavat uudet luovat mahdollisuudet. Ensimmäistä kertaa, Canonin Cinema EOS-sarjan ulkopuolella, on mahdollista kuvata 4K-videota täydellä kennolla ja 12-bittistä RAW:ta sisäisellä tallennuksella. Lisäksi kamerassa on mahdollisuus käyttää Canonin LOG Gammaa (10-bittinen HEVCH/H.265) ja nopeaan työnkulkuun voidaan valita MP4-tiedostomuoto. Canonin EOS -ammattilaisvideokameroista tuttu 5-akselinen digitaalinen kuvanvakain helpottaa videokuvausta käsivaralta.

Kuvaajia kuunnellen

Kestävässä, luotettavassa ja intuitiivisessa Canon EOS-1D X Mark III -kamerassa yhdistyvät järjestelmäkameroiden ja peilittömien kameroiden parhaat puolet. Canonin EOS-kamerajärjestelmää kehitetään kuvaajia kuunnellen ja kuvaajilta saadun palautteen perusteella. Canon EOS-1D X Mark III on ensimmäinen EOS-kamera, joka tukee uutta, tehokkaasti pakattua High Efficiency Image File (HEIF) -tiedostomuotoa. Se mahdollistaa JPEG-kuviin verrattuna paremman kuvanlaadun tiedostokoon suurenematta. Lisäksi kuvissa on suurempi dynaaminen alue sekä 10-bittinen värisyvyys. Kamerassa on kaksi huippunopeaa CFexpress-korttipaikkaa, jotka mahdollistavat yli 1000 kuvan sarjojen (RAW + JPG) kuvauksen CFexpress-muistikortille. Kameran korttipaikat voi määrittää erikseen joko stillkuville tai videoille. Tarkennuspisteiden valintaa varten kamerassa on kaksi Smart Controller -ohjainta – vaaka- ja pystykuvausta varten. Ohjaimet toimivat minikokoisen kosketuslevyn tapaan, ja niillä voi siirtää tarkennuspisteitä näytön eri kohtiin. Näiden ohjainten avulla tarkennuspisteiden valinta onnistuu myös käsineet kädessä. Kamerassa on sisäänrakennettuna WiFi- ja Bluetooth-liitännät, lisävarusteena siihen saa langattoman WiFi-sovittimen (WFT-E9), joka mahdollistaa pidemmän kantaman ja varmatoimivuuden vaikeissa kuvausolosuhteissa. Kamerassa on magnesiumvalurunko, aiempaa parempi sääsuojaus, valaistut käyttöpainikkeet ja huomattavasti kestävämpi akku.

Kameran toimitukset alkavat helmikuussa 2020.

Kamerarungon verollinen hinta on 8100 €, pakettiin sisältyy 64GB:n CFexpress-muistikortti sekä kortin lukija, paketin veroton hinta on 6531,45 €.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *