Garmin Dash Cam Tandem – autokamera kuvaa kahteen suuntaan


Garmin tuo markkinoille kaksilinssisen Garmin Dash Cam™ Tandem -autokameran, joka tarjoaa ensimmäisenä ajoneuvon kuljettajalle kattavaa videomateriaalia ajoneuvon sisä- ja ulkopuolelta päivällä ja yöllä kahden 180 asteen kuvakulmalla varustetun, samanaikaisesti kuvaavan kameran ansiosta. Eteenpäin suunnattu Garmin Clarity™HDR-linssi tallentaa HD 1440p-laatuista videokuvaa, jossa näkyvät kaikki tärkeät ajoneuvojen yksityiskohdat. Sisäänpäin suunnattu kamera on varustettu ainutlaatuisella Garmin NightGlo™ -tekniikalla. Kuljettajan ja matkustajien liikkeet auton sisällä näkyvät kaikissa valaistusolosuhteissa, myös pimeässä.

Laitteen sivuille sijoitettujen kameranlinssien ansiosta Dash Cam Tandem tallentaa kattavasti tienäkymää kuljettajan edessä ja toimintaa ajoneuvon sisällä. Sisäänpäin suunnattu kamera on varustettu uudella Garmin NightGlo™ -tekniikalla, joka tallentaa korkealaatuista materiaalia myös pimeässä. Jopa takapenkin matkustajien kasvonpiirteet erottuvat selkeästi. Laitteen laturissa on ylimääräinen USB-portti, jossa on helppo ladata esim. puhelin matkan aikana.

Garmin Drive™-sovelluksella1 kuljettaja voi käyttää älypuhelintaan synkronoitujen, auton sisä- ja ulkopuolella samanaikaisesti kuvattujen tallenteiden katseluun. Jos yksi Dash Cam Tandem ei riitä, Dash Cam Auto Sync mahdollistaa jopa neljän, eri kohtiin sijoitetun Garmin -autokameran2 hallinnan ja synkronoidun videon toiston älypuhelimella Garmin Drive -sovelluksen kautta. Lisäkameroita voi sijoittaa esim. takalasiin tai kuolleisiin kulmiin.

Dash Cam Tandem on helppokäyttöinen, pienikokoinen ja huomaamaton. Sen käyttäminen on intuitiivista ja käytännöllistä. Tallennus käynnistyy heti, kun laite on liitetty ajoneuvon virtalähteeseen ja voi jatkua myös silloin, kun kuljettaja ei ole ajoneuvon sisällä. Laitteen valinnainen pysäköintivalvontatila3 antaa mielenrauhaa siltä varalta, että joku yrittäisi tunkeutua ajoneuvoon sen ollessa pysäköitynä. Eteen- ja sisäänpäin suunnatut kameranlinssit havaitsevat ja tallentavat automaattisesti liikkeen silloin, kun auto on pysäköitynä ja moottori sammutettuna.

Dash Cam Tandem -autokamerassa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, mm. äänihallinta4, jonka avulla kuljettaja voi tallentaa videon tai kuvia sekä käynnistää ja pysäyttää äänitallennuksen auton sisällä irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Turvakamerahälytyspäivitykset tulevat saataville Garmin Drive™-sovelluksen1 kautta helmikuun puolivälissä. GPS/Galileo-yhteyden avulla ajoneuvon tarkka sijainti ja aika tallentuvat automaattisesti tietapahtumien yhteydessä. Dash Cam Tandem on varustettu automaattisella tapahtumien rekisteröintianturilla, joka tallentaa videomateriaalin myös ennen ja jälkeen havaitun tapahtuman. Autokamera toimii jopa +80C° asteen lämmössä. Pakkauksessa on mukana käyttövalmis, vaihdettava microSD™ -kortti.

Garmin Dash Cam Tandem -autokameran suositushinta on 369€. Saatavuus Q1/2020.

1Vaatii, että Garmin Drive -sovellus ladataan yhteensopivaan, GPS:llä ja BLUETOOTH Low Energy -yhteydellä varustettuun älypuhelimeen. Katso lisätiedot Garmin.com/DriveApp.

2Lisäkojelautakamerat myydään erikseen; lisätiedot Garmin.com.

3Saattaa vaatia pysäköintitilakaapelin, joka myydään erikseen.

4Äänihallinta saatavissa vain englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi ja ruotsiksi.

HUOM: Laitteen käyttö on kiellettyä tai rajoitettua joillain alueilla. Laitteen käyttäjän vastuulla on tuntea sovellettavat lait ja oikeudet yksityisyyden suojaan sekä noudattaa niitä alueilla, joilla laitetta aiotaan käyttää.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *