Nappaa vinkit parempiin kuviin maailman valokuvauspäivänä 19. elokuuta 2021!


Ensi viikon torstaina, 19. elokuuta vietetään maailman valokuvauspäivää. Maailman valokuvauspäivä muistuttaa valokuvan arvosta, pyrkii lisäämään tietoa valokuvausalasta sekä rohkaisemaan ihmisiä osallistumaan päivään omilla kuvillaan käyttämällä aihetunnisteita #WorldPhotographyDay2021 #WorldPhotographyDay #HappyWorldPhotographyDay #Photography

Nyt onkin mitä parhain hetki asentaa älylaitteille saatavilla oleva maksuton, suomenkielinen Canon-valokuvausopas, joka tarjoaa yksilöllistä opastusta, haasteita ja inspiraatiota valokuvaamiseen kameramallista riippumatta.

Räätälöityjä harjoituksia, oppaita ja vinkkejä

Silloin tällöin, erilaisissa kuvaustilanteissa, nopean liikkeen ikuistaminen voi olla haastavaa. Mitä kamera-asetuksia pitäisi käyttää? Miten objektiivi kannattaa tarkentaa? Millä tekniikoilla saadaan huipputarkka lopputulos. Kameramallin, taitotason ja kiinnostuksen kohteiden perusteella räätälöidyt harjoitukset, oppaat ja vinkit kartuttavat kuvaajan taitoja ja auttavat herättämään kuvien tarinat eloon. Kätevät vinkit, helposti ymmärrettävä sisältö ja videot kulkevat mukana ja auttavat kuvaajaa tarpeen tullen.

Inspiraatiota ideoista ja haasteista

Sovellukseen lisätään säännöllisesti uutta sisältöä, haasteita ja inspiroivia vinkkejä, jotka ruokkivat kuvaamisen luovuutta. Sovellukseen voi myös lisätä kameramallin, jolloin räätälöidyt sisällöt ja videot auttavat tutustumaan paremmin kameraan ja hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet. Sovelluksessa on lisäksi kätevät osiot myös lisävarusteista ja vaihto-objektiiveista. Sovelluksen ja kameramallien yhteensopivuudesta löytyy lisätietoa täältä. Vanhemman kameramallin ollessa kyseessä, sovellus yhdistää automaattisesti sopivaan sisältöön.

Kameran pikaopas kulkee kätevästi taskussa älypuhelimeen ladattuna. Canon-valokuvausopas on saatavilla älylaitteisiin sekä App Storesta että Google Playsta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *