Parempaa ääntä ja uusia kuvakulmia vloggaajalle ja tubettajalle


Canon esittelee kaksi kevyttä ja monipuolista lisävarustetta videokuvaukseen, Canon HG-100TBR -jalustakahvan sekä suuntaavan Canon DM-E100 -stereomikrofonin. Nämä kätevät lisävarusteet tarjoavat videokuvaajille, vloggaajille ja tubettajille korkealaatuisen äänen ja tuovat kuvaukseen monipuolisuutta.

Canon HG-100TBR -jalustakahva vapauttaa kuvaajan luovuuden kauko-ohjaimen, säädettävän pään ja erinomaisen ergonomian ansiosta. Jalustakahva kääntyy ja kallistuu eri asentoihin ja sen voi lukita haluttuun kuvakulmaan. Kahvan kevyt rakenne ja helppokäyttöisyys tekevät kuvaamisesta vaivatonta, lisäksi akun käyttöikä on jopa 10 000 tuntia. Jalustakahvan mukana toimitetaan langaton Canon BR-E1 -kauko-ohjain, jolla voi etähallita kameran suljinta, zoomausta, videotallennusta ja automaattitarkennusta.

Suuntaava Canon DM-E100 -stereomikrofoni tallentaa laadukkaan ja lähes kohinattoman stereoäänen. Elektreettikondensaattorin ansiosta mikrofonilla voi tallentaa 120 asteen yksisuuntaista stereoääntä – 40 dB:n herkkyyteen asti. Mikrofoni saa virran suoraan 3,5 mm:n kuulokeliitännästä, joten se ei tarvitse omaa ulkoista virtalähdettä. Mikrofoni on heti käyttövalmis, kun virta kytketään kameraan. Kooltaan mikrofoni on pieni, painoltaan vain 64 grammaa. Ulkoinen mikrofoni on helpoin tapa tallentaa korkealaatuista ääntä videokuvauksen aikana ja se kiinnittyy kätevästi kameran varusteluistiin. 

Jalustakahvan, mikrofonin ja kameran yhteensopivuus kannattaa tarkistaa teknisistä tiedoista. Resurssilinkeissä uutuustuotteiden tekniset tiedot.

Uutuuksien myynti alkaa joulukuussa 2019.

  • Canon HG-100TBR -jalustakahva, svh. 110 euroa
  • Canon DM-E100 -stereomikrofoni, svh. 110 euroa

Lähde: MyNewsDesk


Yrityksen vaatteisiin merkkauksia toimittaa OmaLogo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *