Parhaat kuvaamisen ja tulostuksen joululahjaideat 2019!


Täydellisen joululahjan löytäminen voi olla hankala – mutta kun antaa jotain, joka helpottaa arjen kimalluksen ja elämän kohokohtien ikuistamista, ei lahjanantaja voi mennä pieleen. Tästä löydät Canonin joululahjaideoita ikimuistoiseen jouluun ja luovaan uuteen vuoteen!

Jännitystä etsivälle

  • Canon EOS 90D + EF-S 18-55mm IS STM -objektiivi, suositusvähittäishinta: 1 499,00 €

Jännitystä elämään voi hakea uskomattomista luontokokemuksista tai adrenaliinia nostavista urheilutapahtumista. Canon EOS 90D -kameralla on helppo ikuistaa liikkuvia kohteita ja pitää kohteet terävinä. Tämä järjestelmäkamera on täydellinen yhdistelmä nopeutta ja kuvanlaatua, kameran 32,5 megapikseliä antaa mahdollisuuden tulostaa pienistäkin yksityiskohdista suuria tulosteita.

Visionääriselle nerolle

  • Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM -objektiivi, suositusvähittäishinta: 1 250,00 €

Tämä kamera sopii ystävälle, joka onnistuu aina jakamaan arjen unohtumattomat hetket ja tarvitsee luotettavan ja laadukkaan kuvauskumppanin. Canon EOS M6 Mark II -kamera tarkentaa ja kuvaa erittäin nopeasti ja tarjoaa myös 4K-videoiden tallennuksen. Kosketusnäyttöä voi kallistaa 180 astetta, jolloin on mahdollista kuvata kekseliäistä kuvakulmista.

Löytöretkeilijälle

  • Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm IS STM -objektiivi, suositusvähittäishinta: 617,00 €

Tämä superkompakti, peilitön kamera ikuistaa laadukkaat ja sävykkäät kuvalliset matkamuistot, missä tahansa liikutkin. Canon EOS M50 -kamerassa on monia ominaisuuksia pienessä koossa: 4K-videot, laadukkaat kuvat ja videot hämärissä olosuhteissa, lisäksi otokset on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. Ja mikä parasta, se sopii täydellisesti käteen.

Selfieitä rakastavalle teinille

  • Canon Zoemini S -pikakamera, suositusvähittäishinta: 179,00 €

Uusi pikakamera saa teini-ikäisen unohtamaan hetkeksi matkapuhelimensa ja tulostamaan tarroja selfieistään ja muista kuvistaan saman tien. Pikakameran sisäänrakennettu selfie-peili ja rengasvalo varmistavat mahtavat kuvat. Canon Zoemini S -pikakamera kuvaa ja tulostaa tarroja, Canon Mini Print -sovelluksella voi aktivoida kaukolaukaisimen sekä tulostaa kuvia Facebookista ja Instagramista.

Sosiaalisen median superfanille

  • Canon PowerShot G7 X MARK III -kamera, suositusvähittäishinta: 849,00 €

Ihanteellinen kompaktikamera vloggaajille, tubettajille ja kaikille, jotka nauttivat laadukkaan sisällön tuottamisesta verkkoon. Pienikokoinen ja kevyt kamera kulkee helposti mukana. Ja uutta innovaatiota on suoratoisto Canon PowerShot G7 X Mark III -kamerasta YouTubeen, ensimmäistä kertaa maailmassa!

Energiselle yrittäjälle

  • Canon PIXMA G5050 -tulostin, suositusvähittäishinta: 310,00 €

Tämä sopii lahjaksi yrittäjäystävälle, joka tekee pitkää päivää. Joskus on tarve työskennellä kotona ja silloin tarvitaan tulosteita. Tulostimen 350 arkin tavallisen paperin kapasiteetti pitää tulostimen pitkään toimintakykyisenä ja riittoisat, uudelleentäytettävät mustesäiliöt pienentävät tulostuskustannuksia. Canon PIXMA G5050 -tulostimella voi tulostaa myös älypuhelinsovellusten kautta. 

Joulu ja uusi vuosi tarjoavat täydellisen tilaisuuden valokuvaustaitojen kasvattamiseen ja innostuksen löytämiseen. Nappaa siis talteen vinkit, joilla joulukorttikuvat ja joulun tilanne- ja ryhmäkuvat onnistuvat ja jotka auttavat saamaan kuviin mukavan joulutunnelman, https://www.canon.fi/get-inspired/tips-and-techniques/christmas-family-photography-tips/.

Lähde: MyNewsDesk


Katso myös sportting-sivuston aiheet ja jutut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *