Canon PowerShot ZOOM on taskukokoinen, monokulaarin muotoinen kompaktikamera, joka näkee pidemmälle. Nyt saatavilla testiin tai kuvauksiin!


Canon PoweShot ZOOM -kamera on taskuun sopiva, monokulaarin muotoinen superzoom-kamera, jolla voi taltioida sekä korkealuokkaisia valokuvia että Full HD -videota. Se sopii täydellisesti luonnossa liikkujalle ja ulkoilmaharrastuksiin, sillä se kulkee helposti mukana.

Käteen sopivalla 12 megapikselin kameralla pääsee lähelle kohdetta. Täysin automaattisessa Canon PowerShot ZOOM -kamerassa on 100 mm:n ja 400 mm:n polttovälin objektiivi, ja polttoväliä voi kasvattaa digitaalisesti 800 millimetriin. Kooltaan pieni ja painoltaan kevyt (vain 145 g) Canon PowerShot ZOOM on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan kuvaamiseen. Tuotesuunnittelun dynaaminen ja innovatiivinen konsepti tuo uutta käytettävyyteen, kätevän rannehihnan ansiosta kamera pysyy tukevasti kädessä. 

Kameran suositusvähittäishinta on 350 euroa.

Kameran viisi käytettävissä olevaa painiketta mahdollistavat sen hallinnan yhdellä kädellä sekä kuvaamisen että toiston aikana. Lisäksi tässä intuitiivisessa uutuudessa on yksinkertaistettu valikkonäyttö. Tehokas DIGIC 8 -prosessori on kameran kuvanlaadun ytimessä, lisäksi kameran sarjakuvausominaisuus (10 kuvaa/s) tallentaa hetkessä tapahtuvan toiminnan. Kameran optinen kuvanvakain takaa vakaan ja terävän lopputuloksen ja kameran Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla kuvaaja voi kuvata etäyhteydellä Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.


Canon PowerShot ZOOM -kameran ominaisuudet:

  • 12.1 megapikselin kenno
  • 3 askeleen zoom
  • Optinen, nelisuuntainen kuvanvakain
  • Full HD -videot 1080p, 30p/25p/24p-kuvataajuudella
  • USB Type-C®
  • Wi-Fi ja Bluetooth®

Lähde: MyNewsDesko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *