PÄÄSE LÄHEMMÄKSI LUONTOA SWAROVSKI OPTIKIN UUSIMPIEN KIIKARIEN AVULLA


SWAROVSKI OPTIK, maailman johtava huipputarkan pitkän matkan optiikan valmistaja, tuo markkinoille uraauurtavat CL Curio 7×21 -kiikarit. Kiikarit on suunniteltu yhteistyössä maailmankuulun teollisen muotoilijan Marc Newsonin kanssa. Ne tarjoavat poikkeuksellista tehoa ja muotoilua, joiden tarkoituksena on saada sinut löytämään uusia asioita katsomalla tarkemmin.

PALUU LUONTOON

Jatkuvasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa on tapahtunut ajattelutavan muutos: on syntynyt uusi asenne ja tapa elää. Nykyisin halutaan matkustaa harkitummin ja tiedostavammin, ja luontokokemukset ovat palanneet suosioon kaikissa ikäryhmissä. Lisäksi toiminnallisen muodin ja lisävarusteiden markkinat ovat kasvussa asiakkaiden valitessa tuotteita, jotka kuvastavat heitä itseään ja heidän tapaansa elää.

Monien suunnatessa uudelleen luontoon CL Curio 7×21 -kiikarit tulevat varmasti saamaan suosiota niin muotoilun ystävien kuin ulkoiluharrastajien keskuudessa. Ne tarjoavat kompaktissa koossa yhdistelmän upeaa muotoilua ja huippuluokan tarkkuutta, jonka avulla voi tutustua luonnon tarjontaan.

”Tuotteemme terävöittävät aisteja, jotta voimme nähdä luonnon kauneuden ja ymmärtää sen suojelemisen tarpeen. Koe kallisarvoiset hetket, luo yhteys syvimpään olemukseesi ja nauti luonnon viehätyksestä”, kehottaa SWAROVSKI OPTIKin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Carina Schiestl-Swarovski.

EXPECT THE UNEXPECTED

Expect the Unexpected -kampanja herättää CL Curio 7×21:n luontiprosessin henkiin uusia muotoilukeskeisiä markkinoita varten. Kiikarit ovat osa SWAROVSKI OPTIKin kunnianhimoista uutta tarjontaa, joka haastaa käyttäjät etsimään rohkeasti uutta ja odottamatonta ympäristönsä lisäksi myös siinä, mitä he odottavat kiikareilta. Toimitusjohtaja Carina Schiestl-Swarovskin sanoin: ”Kun katson kiikareiden läpi, kaikki häiriötekijät katoavat. Yhtäkkiä olen toiminnan keskipisteessä. Tapahtumien havainnointi tällä tavalla voi olla hyvin intensiivinen kokemus. Silloin muistan, kuinka henkeäsalpaavan kaunis maailma on. Ei tarvitse kuin katsoa tarkemmin, niin näet sen.”

MEKAANINEN IHME

Teknisiltä ominaisuuksiltaan CL Curio 7×21 on todella poikkeuksellinen. Kiikareissa on kauniin kompakti runko ja upea muotoilu ja tuntuma. Ne ovat todella ainutlaatuinen tuote pitkän matkan optiikan maailmassa, erityisesti saumattoman sillan muotoilun osalta. Se oli suunnittelun keskeinen painopiste Newsonille, joka on tunnettu kyvystään tulkita yksinkertaisiakin muotoja uudelleen ja odottamattomalla tavalla.

Newsonin tavoitteena oli saada aikaan ”erittäin puhdaslinjainen tulos saranan ollessa niin avattuna kuin suljettuna. Tätä suunnittelupulmaa ei tietääkseni ole ratkaistu aiemmin.” CL Curio 7×21 on SWAROVSKI OPTIKin CL-tuoteperheen uusin jäsen, joka yhdistää edistykselliset tekniset ominaisuudet vaivattomaan, kannettavaan ja intuitiiviseen käyttökokemukseen. Se on luokkansa kevyin ja kompaktein kiikarimalli.

TOIMIVUUDEN JA MUOTOILUN LIITTO

CL Curio 7×21 -kiikareihin on tarjolla kaksi tyylikästä värivaihtoehtoa, kokomusta ja Burnt Orange hopeanvärisellä sillalla. Niiden ansiosta kiikarit toimivat yhtä hyvin lisävarusteena kaupunkiympäristössä kuin ihanteellisena apuvälineenä luonnonystäville ja ulkoilmassa seikkailijoille. Tämä suunnitteluperiaate oli tarkoituksellinen, ja sen ideana oli yhdistää luonnon viehätys optiseen ja mekaaniseen huippulaatuun, joka antaa siitä tarkemman kuvan.

Newsonin mukaan ”projektissa oli runsaasti tietynlaista romantiikkaa. Kiikarit ovat ajattomia esineitä, ja niiden toiminta on taianomaista: kiikareilla näkee asioita, joita ei yleensä voi nähdä paljain silmin. Jäljellä on vain vähän niiden tyyppisiä, yhä täysin analogisia laitteita. Monista digitaalisista esineistä poiketen ne ovat käyttökelpoisia pitkälle tulevaisuuteen.”

Maailma kuuluu niille, jotka näkevät sen kauneuden.

Koe joka hetki!

SEE THE UNSEEN.

SWAROVSKIOPTIK.COM

Suositushinta sis. alv 780 Euro.

Lähde: STT Info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *